HTML

The Hypocrite Report

Minden, ami zene, magyar, tv vagy éppen geekség. Politikai hovatartozás és korrektség nélkül.

Blogroll

Feed

Írj nekünk!

Közös címünk:
thehypocritereport kígyó dzsímél pötty com

Vagy személyesen a nicknevünk és a fenti mailszolgáltató párosításával.

Használd ki a webkettő előnyeit Operában is!

2009.08.14. 23:17 :: Bruzsy

Az igazat megvallva Magyarországon csak az elmúlt fél-egy évben kezdtek el elterjedni az igazán közösségi, webkettes szolgáltatások. Jó, a blogok már egy ideje fontos részét képezték a hazai webszcénának, meg ugye ott volt az iWiW is, de az igazán nagy robbanás 2009-ben következett be a Facebook magyarításával. Utána jött a Twitter és a mikroblogok felfutása, és az utóbbi időben egyre többen használják a közösségi könyvjelző-megosztó hálózatokat is.

Mostanában többen említették, hogy találtak egy jó, új böngészőt, Firefox alapon. Flock-nak hívják, és kimondottan a webkettes élmény javítására találták ki. Na, gondoltam megnézem magamnak, majd nyugtáztam, hogy igen, valóban nagyon kényelmes, hogy minden egy helyről kezelhető, de majdnem ugyan ezekre az Opera is képes, ha nem is ilyen csilivili módon.

Úgyhogy gondoltam levezetem a legtöbb benne megtalálható szolgáltatás "Operás" megfelelőjét, widgetek, bookmarkletek, egyéni gombok, és persze az Opera beépített funkcionalitása segítségével. Mivel mindenre kitérni lehetetlen lett volna, ezért nagyon sok dolog kimaradhatott, olyanok is, amelyeket közületek többen elengedhetetlennek találnak. Ha bármilyen ötletetek van, írjátok meg nyugodtan, megpróbálom majd folyamatosan kiegészíteni az írásomat.

 

Tartalom:

I. Facebook

II. Twitter

III. Linkmegosztás Shareaholic-kal

IV. Flickr, Delicious, Digg

V. Blogok, e-mail és RSS

VI. Új gombikonok, és ami kimaradt...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hypocrites.blog.hu/api/trackback/id/tr301310316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása