HTML

The Hypocrite Report

Minden, ami zene, magyar, tv vagy éppen geekség. Politikai hovatartozás és korrektség nélkül.

Blogroll

Feed

Írj nekünk!

Közös címünk:
thehypocritereport kígyó dzsímél pötty com

Vagy személyesen a nicknevünk és a fenti mailszolgáltató párosításával.

Flickr, Delicious, Digg

2009.08.16. 17:21 :: Bruzsy

 

A flickr nevű fotómegosztó szolgáltatáshoz is találtam egy remek bookmarkletet, aminek segítségével bármikor könnyen és gyorsan posztolhatjuk egy oldalon talált képeket a flickr profilunkba, azonban kérdéses, hogy mennyire lehet széles körben használni. A Flickr lényege ugyanis az, hogy a saját képeinket töltsük fel rá, a bookmarklet viszont csak az interneten található képeket kezeli.

Próbálkoztam az Operában viszonylag frissen megjelent, és jelenleg is folyamatosan fejlesztett fájlböngésző használatával is, azonban a feltöltés így se működik.

Éppen ezért itt is a panelhez kell folyamodni, ahol a http://www.flickr.com/photos/upload/basic/ címet kell elmenteni a már megszokott módon (az oldal sajnos jóval szélesebb, így nagyobbra kell a panelt is húzni a megfelelő használathoz).

 

 

           

 

Itthon egyelőre még kisebb népszerűségnek örvendenek (az Opera Link miatt az Operások pedig teljesen szükségtelennek érezhetik őket), de azért szerintem így is vannak sokan, akik használják a könyvjelző mentő és megosztó szolgáltatásokat. Bár a Delicious és a Digg használhatók a már korábban említett Shareaholic-on keresztül is, azért csináltam néhány hozzájuk kapcsolódó egyéni gombot.
 

Digg this!

 


A gomb megnyomására az Opera a weboldalt betölti a Digg felületén keresztül, ahol a tetején megjelenő toolbar segítségével lehet az alapvető műveleteket elvégezni.

 

Post to Delicious
 

 

A gomb megnyomására felugrik a Delicious könyvjelző-mentő felülete, ahol beállíthatunk mindent a címkéktől kezdve a megjegyzésekig, és ugyanabban a pillanatban továbbíthatjuk is a linket e-mailben vagy Twitteren keresztül.

<- III. Linkmegosztás Shareaholic-kal          Tartalom          V. Blogok, e-mail és RSS ->

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hypocrites.blog.hu/api/trackback/id/tr651313231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása