HTML

The Hypocrite Report

Minden, ami zene, magyar, tv vagy éppen geekség. Politikai hovatartozás és korrektség nélkül.

Blogroll

Feed

Írj nekünk!

Közös címünk:
thehypocritereport kígyó dzsímél pötty com

Vagy személyesen a nicknevünk és a fenti mailszolgáltató párosításával.

Blogok, e-mail és RSS

2009.08.16. 19:51 :: Bruzsy

Blogolás

Na, ez az, ami egyelőre megoldhatatlan az Opera keretein belül. Szinte az összes nagyobb blogszolgáltató nyújt bookmarkleteket a blogolást megkönnyítendő, de olyan, ami az összeset támogatja, még nem született. Így azt tudom ajánlani, hogy mindenki egyesével szerezze be a neki megfelelő szolgáltató saját bookmarkletjét (a blog.hu gépházat pedig ostromoljuk meg együtt a szükségességét ecsetelő levelekkel), én addig is a legnagyobbakét ide is belinkelem.

Wordpressben a Press This bookmarkletet használd, aminek a blogodra szabott verzióját itt találhatod meg: http://wordpress.com/wp-admin/tools.php

Blogspotban való blogoláshoz használd a BlogThis bookmarkletet.

Livejournal

tumblr

(kommentben lehet további bookmarkleteket ajánlani)


Webmail és RSS

Ezt már csak az udvariasság kedvéért említem meg: az Opera természetesen rendelkezik beépített RSS és e-mail klienssel, amelyeknek a leírását nem érzem szükségesnek. Ugyanakkor ha valaki ezeket nem érzi elégségesnek, a Google két legnépszerűbb szolgáltatásának, a GMailnek és a Google Readernek is van mobilos verziója (itt és itt), amelyeket a már fentebb leírt módon lehet az oldalsávon panelbe ágyazni, és onnan használni. Mindenki döntse el, hogy neki melyik a kényelmesebb.

 

<- IV. Flickr, Delicious, Digg        Tartalom        VI. Új gombikonok, és ami kimaradt -> 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hypocrites.blog.hu/api/trackback/id/tr41313478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása