HTML

The Hypocrite Report

Minden, ami zene, magyar, tv vagy éppen geekség. Politikai hovatartozás és korrektség nélkül.

Blogroll

Feed

Írj nekünk!

Közös címünk:
thehypocritereport kígyó dzsímél pötty com

Vagy személyesen a nicknevünk és a fenti mailszolgáltató párosításával.

Trash-reality, csapó 1

2008.10.27. 12:15 :: szucsitg

Mi másról is írhatnám az első posztot, mint valami realityről. Igen, itthon még mindig az egyik legmostohábban kezelt műfaj. Változtatni nem fogok rajta tudni, valószínűleg, de legalább kritizálhatom a mai tv-s felhozatal egyik legtrágyább műsorát, ami szórakoztató is egyben.

Az MTV rendelkezik pár alacsony IQ-t igénylő műsorral, ezek közé sorolható a My Sweet Sixteen, amit nem nézek, és a The Hills, amit viszont igen.
De ezeket messze alulmúlja az írás tárgyát képező műsor, ami pedig nem más, mint Paris Hilton - My New BFF.

Aki kíváncsi a főcímre, az meg is nézheti most azonnal, a giccs, a gagyi és a megnyerő egy érdekes keveréke (csak azért indára került, mert a viacom(mtv is az övék) törölt egy fél perces videót, és beszóltak, még egy ilyen és engem is törölnek a TeCsőről, szóval, nem kockáztattam): 

 

Kezdjük az alapoknál. Miről is szól? Itt nem valami százezer dolláros fődíjért versenyeznek a jelöltek, hanem, hogy ki lesz Paris legújabb legjobb barátja. Úgy tűnik Nicole Richie kevés neki, kell egy új háziállat (pet, ezzel a szóval illeti a jelölteket...). De tényleg, másról nincs is szó, mint az ő kis háziállatai mennyire viselik el az ostabenkó k*rva életmódot. Menniük kell bulizni egész éjjel, viselkedjenek kellően jól (se nem csöndes, se nem ribanc módjára; bár Paris szájából ezt hallani...), vagy épp vessék alá magukat a kis szállodaörökös babázási vágyának (új kinézet) a bizalom nevében. Az egészben az a legrosszabb, hogy az ember nem tudja úgy felfogni az egészet, hogy ez nem csak egy vicc, pedig tényleg a valóság. 

Az egész szánalmas húzások és még szánalmasabb "emberek" összesége. De még inkább Paris önmarketingjének egy újabb állomása, ami valljuk be, be is jön. Buta a "nő", mint a segg, de mégis, ha arról van szó, hogy eladja magát, az üzletasszony jön elő belőle. Lehet, hogy az egész image-e csak egy jól felépített marketing része? De nem is ez a legfőbb kérdés. Hanem, mindez hogy hat korunk nemzedékére? Pozitív vagy negatív példa? Tényleg egyes embereknek a legfőbb vágya, hogy Paris barátai legyenek? Elnézve a következő videót, ami szerencsére nem került adásba, ehhez kétség nem férhet, hogy igen, vannak ilyen emberek. Főleg, hogy az ázsiai srác, valójában férfinek született, de erre semmi nem utal addig, míg a ruha alá be nem nézünk. Hisztisebb bármelyik csajnál a házban, rosszabb bármelyik ribancnál, és sötétebb még Józsinál is, pedig a sarki kocsma garantálja neki, hogy minőségi tablettás borhoz nem jut hozzá. Már csak egy kérdésem maradt: jó ez nekünk? Az értelmesebb csak jót röhög rajta, esetleg szörnyülködik egyet, de az átlag nem ez. Ez nem lehet követendő példa, ahogy a High School Musical sem. Nem fog egy 18éves srác hónapokat várni egy csókra, ahogy nem fog dalra fakadni sem egy kosármeccs közepén. A valóság valahol máshol van. De végül is, a reality nem a valóság, csak egy abból készített megszerkesztett videó. Ahogy ez a leírás sem tükrözi a valóságot, mert úgy szerkesztettem, hogy nekem jó legyen. Bár nem volt nehéz...

És akkor íme az ígért videó, csak erősidegzetűeknek:

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozatajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://hypocrites.blog.hu/api/trackback/id/tr89733631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása